maarten devoldere
fotografie

Ik ben Maarten, fotograaf

Ik ben een beroepsfotograaf, geboren in Roeselare, getrouwd in Gent, papa geworden in Togo en Brugge als thuisbasis. Van daaruit trek ik België en de wereld in. Ooit stopte ik met roken. Toen liep ik de fotografie tegen het lijf. Sindsdien richt ik mijn lens op het spontane. Ik vond de hobby van m’n leven en wordt er nog voor betaald ook. Voel me een professionele zwart-wit-afficionado met een zwak voor kleur, maar niet in clichés. Bepaal graag de sluitertijd voor huwelijken. Daarbij wil ik registreren, niet regisseren. In 2013 trad ik zelf in het huwelijk, maar maakte toen géén selfie. Als starfucker met zelfontspanner behoren ook freelance opdrachten tot mijn werk. Ik zet bedrijven in de picture en maakt eigentijdse portretfoto’s op locatie. Geboren voor het reportagewerk en gepassioneerd door mijn vrije werk. Mijn aanpak is persoonlijk; observeren mijn dada. Plaats van de afspraak: het juiste moment op de juiste plek. Mijn credo luidt dan ook: toeval leg je niet toevallig vast.


Follow me:
Instagram, Facebook

Contact: